Stor kundnöjdhet och kvalité

Vi på Jordells i Karlstad har en stark känsla genom alla led. Det är svårt att undgå vår passion för att axla alla uppdrag med stor kundnöjdhet och kvalitet. Genuint engagemang tillsammans med både kunder och medarbetare, är en betydelsefull framgångsnyckel för oss på Jordells.

Vi utför tjänster inom:

En flexibel maskinpark finns också med i vårt breda utbud.

Vår historia

Jordells Åkeri & Entreprenad AB har branscherfarenhet redan sedan barnsben. Anders, ägare och VD på företaget växte upp med att hans pappa hade en lastbil och drev sitt egna företag.

År 2005 tog Anders över sin pappas bolag och hade då en av sina barndomskompisar som första medarbetare. Tillsammans utvecklade dessa två grabbar företaget som idag har ca 50 anställda med uppdrag över hela Värmland.

Redan från start var telekomsidan en stark näring för oss på Jordells, vilket vi då var ganska ensamma om. Underhåll på Telias kablar stod i fokus under lång tid, och än idag är detta en av delarna som vi har kontinuerliga uppdrag inom.

Med en sådan stabil grund inom telekomarbeten och med tighta relationer till telebranschen blev det en enkel väg in till fiberprojekten som drog igång runt år 2013. Detta spann Anders vidare på medan han breddade sina tjänster och började gå in mer på bygg och anläggning.

Telekom är fortfarande vårt största ben, som vi också successivt har ökat vår verksamhet inom. Samtidigt har vi lyckats bättre och bättre inom bygg och anläggning, vilket vi såklart är väldigt stolta och glada över.

Vi utför idag mycket arbete åt de större aktörerna inom bygg & anläggning, men även egna mindre projekt själva och tillsammans med vår samarbetspartner Markservice i Värmland AB. Våra kunder ska alltid kunna känna förtroende till oss och ha möjligheten att beställa helhetskoncept från oss på Jordells.

På transportsidan finns vi till hands för grustransporter, främst inom bygg och anläggning, för maskinflyttar så som flytt av mindre grävmaskiner och för asfaltarbeten. Vi arbetar också med transport för metall och återvinning.

Vi är medlemmar i Värmlandsschakt. Lär mer om dem här.