Gott renommé

Tele

Telekombranschen har alltid stått oss på Jordells nära. Vi har sedan tidigt gott renommé inom denna näring och har genom gediget arbete med stort engagemang haft detta som en stor betydande del för vårt företags utveckling.

Sedan länge tillbaka har vi underhåll på största delen av Telias befintliga nät här i Värmland. Vi har även fått ett stort avtal på rasering av luftnät.

Fiber

Med en sådan stabil grund inom telekomarbeten och med tighta relationer till telebranschen fick vi enkel väg in till fiberprojekten som drog igång runt år 2013. Fiberarbeten är en het marknad som absolut inte nått sin kulmen ännu. den kommer på sikt även att ge stora arbeten med underhåll.

Inom fiberarbeten är vi ofta underentreprenör åt större välkända aktörer. Vi utför här allt från små förtätningar till stora FTTH-projekt, och landsbyggdsprojekt samt blåsning av fiber.

Läs mer om våra fiberarbeten.

El

Inom EL utför vi arbeten åt stora välkända bolag. Vi har uppdrag med elarbeten vid kraftstationer, med förstärkning av dammar, ställverksarbeten samt övriga elkabelförläggningar.

Läs mer om våra elarbeten.

En maskin i skogen.