Din helhetspartner

Kabel

Inom segmentet kabel har vi lång erfarenhet med goda referenser. Vi förser samhället med nyanläggningar och underhåll på elnät och inom kommunikaiton med telekom och fiber. Vi utför alla uppdrag som totalentreprenad, utförandeentreprenad eller som underentreprenör.

Kommunikation

Kommunikation inom tele och fiber har alltid stått oss nära och vi har en lång erfarenhet inom området. Vår kompetens inom telekommunikation gör att vi kan åta oss alla typer av jobb inom segmentet. Med egen projektledning samt egna maskiner, kabelblåsning och installationer har vi det som krävs för en effektiv lösning i varje typ av uppdrag. Vi utför allt inom totalentreprenad av nya fiberprojekt, underhåll av befintligt kopparnät och rasering av stolplinjer.

  • Projektledning
  • Förläggning
  • Kabelblåsning
  • Installation

El

Vi är en partner att lita på när det kommer till att vädersäkra och bygga ut elnätet i vårt avlånga land. Vi är stolta över den breda kompetensen och långa erfarenheten vi har inom kabelförlängning. I vår maskinpark har vi även maskiner utrustade med kran för linjebyggnation.

kontakta oss för information om affärsområdet kabel

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.
Joakim Johansson
Joakim Haag